The NANA 's Diary



Entries About Linkies Freebies BIASES FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM
The Miss Nana


Template 99% by AtinTory .
Thanks too by B A P.

\
Berjimba-jimba Di Hari Natal

Bila alaun dah masuk,hati memang sngat2 gembira,lebih2 lagi bila sale2 menunggu di mall,hehe,tadi pi THE SPRING,KUCHING,SARAWAK.sana sini mmg sale!hehe..First2 je terus masuk watson,my fav drugstore!hehe,pompuan kan..nak beli barang2 keperluan,bnyak yg dah haus dan kering :)
Then,kteorg,me,syu,zai and zafuan makan kat pizza hut,sorry to say..pizza hut the spring sgt laa tak friendly..and services charge tak berbaloi nak membayar!but,since weolls lapar,peduli apa,makan and bayar je,janji perut tak nyanyi2 masa nak shopping kan?
Boring2 menunggu,kte snap2 piccha dulu kan?kejuuuuuuuu...
Kte minum dulu!haha
Hehe,skrang ni Pizza Hut ade menu baru,yg ade udang2 tu..tempura la!aish..udang2 gtu :PJgn lupa cuba!amboi,macam duta Pizza Hut gtu kan?ade rupa tak mak?*tangan ke bahu,mata ke ats*
YUMMIES!!!!!
 Then after perut dah menari2 gembira,dah tambah kebuncitan disitu,cabut laa kan?haha..Zafuan nak barber2 rambut die pulak,pusing2 laa cari..kesana kemari,hehe,manja betul Zafuan tu nak meneman je..Bila sampai dekat kedai potong rambut tu,pandai pulak,nak potong ni bagi nipis laa apa bagai..Bosan sikit nak menunggu org potong rambut,berjalan ke PADINI,SALE UP TO 70% gitu :)Tapi,end up tak beli apa pun kat padini,tak tau nak beli apa,hati tak berkenan gitu..nak buat cmne,nak sgt tshirt F.O.S,padini depan mata dah tak ade dah,then terus laa ke F.O.S yg ditunggu2..hehe

Mak LURBE LURBE Tshirt katun2 F.O.S
Hehe,dah janji nak beli kan Encik Yunk2 kte baju tshirt sama..ingat nak tngok kat COTTON ON since COTTON ON pun sale sekarang,tapi,THE SPRING tak ade COTTON ON,so,tak dapat laa hajat nak ke COTTON ON tu tercapai..F.O.S gak la jadi Hero..Dapat laa baju ni :)
Cuba tengok kat bawah burung tuning tu ade pe "Hey.Girl You are my love" gitu..kalau Encik Yunk2 pakai,keh3..

After dah beli tshirt tu,went back to kedai potong rambut zafuan tu.Sekali,hilang dah Zai(yg teman Zafuan) ngan Zafuan,tak ade org kat kedai tu,dah laa I ngan Syu menjenguk2 kat kedai tu,malu betol..
Bila syu calling2 zai
Syu: kat mana?
Zai: Aq ngan Zafuan ngah Karaoke ni..sampai pukul 11
Anak2(yakni I ngan Syu)dah ditinggalkan,so,kteorg tawaf2 laa THE SRPING tu..masuk ELLE,kuar,masuk sini,kuar,saja je buat samseng,belek2 pastu blah :P Paling kesian kat kakak SASA cuz iolls tanya itu ini pasal make up yg ade kat sini,tapi actually saja2 je,sorry ye :)

Then,dah tak tau dah nak buat apa,kteorg turun lepak kat starbucks.Order my fav  Chocolate Frappuccino.Syu and her espresso..haha!I mmg tak layan kopi so rugi tak rugi,minum chocolate2 je laa..haha!
Srutt..Srutt..Air Starbak!

Lama gak lepak kat Starbucks,online :)tapi sedih sebab tempat fav dah kena amek,nak sofa sofa,tapi dapat kerusi kayu,kalau dapat sofa sofa mmg lepak lama punya la!


Dah kebosanan melampau menunggu mereka yg sedang karaoke..Iolls masuk kat MANGO balik,and beli.........
Tadaaa!Tshirt plain..kah3
Sangat tak ade motif kan beli?tapi berguna kot,Iolls tak banyak baju lengan2 panjang ni..HEHE,pakai mcm gambar ni,nampak geng-star sikit dok?ha!kuar dah dok..hehe..dog dog..wuff wuff..

Enough laa tu,dah jalan2 ngan indah ari ni,hati happy,iolls balik semula ke UNIMAS.THE END.

Iolls sayang uollss.bye2



Newer Post
Older Post