The NANA 's Diary



Entries About Linkies Freebies BIASES FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM
The Miss Nana


Template 99% by AtinTory .
Thanks too by B A P.

\
OH! study week here i come!

I really 50% hate study week*muncung mulut mcm itik plz~*(>  3<)
alahai hidup as pelajar universiti ni..mesti ade study week tu,dulu masa matriks pun ade gak.tui3~
The thing is..when study week tu datang,most of us,student la..balik rumah..tak pun kuar merata-rata..kan?
i...ye kan!haha
ade laa gak bagusnye...CUTIIIIII!!!!!!!!!!keh3.. (nampak beno la pelajar "extra rajin")
emm..lagi2 kalau macam sekarang ni,shopping spree..sale merata..alahai,mana tahan?tahan tak?tahan tak?
mmg sgt laa heaven melampau..i admit that i mmg hantu shopping,hantu pun tak mcm i kalau shopping tau!sampai abah sekat duit alaun lagi(tu laa kalau org tak kerja lagi ni..tunggu duet pama je laa)dah sekat duet mmg laa keseksaannya yg melampau lampau,window shopping je laa gamaknye..why..why..my abah kena buat anak die berjimat..why abahhhhhh...(sbb anak dia boros)*nangis kejap :P*
tapi,dah pandai dah jimat..sikit2 :P
Housemate slalu cakap "penting ke nak beli tu?tak penting tak payah!"wah2,sedih mmg tak terkira hitung dah,mmg rupa mak tiri betol ! tapi,she did a great job,at least dia buat gitu..mak tiri pun mak tiri laa..yang penting saya dah pandai berjimat..hehe

Tapi since awal tahun nak masuk..alaun pun makin lama makin dekat ngan akaun bank tu ha!alahai2,tak sabar betol!!!!banyak nak beli ni..lagi2 makanan ruji anak2 yg membesar kat universiti,tak lain tak bukan,meggi mee!!keh2,alang2,nak laa..shopping sikit..sikit je..promise :P

Plus minus,lepas study week ni,exam final universiti,then i akan balik semenanjung!!!semenanjung wait for me!!dan harap2 my final sangat berjalan lancar mcm shinkansen kat jepun tu,laju dan tepat pada sasaran!4 flat!oh!alang2,ngan my friends dan encik yunk2 jugak!amin..Baru nak balik semenanjung hati girang gitu kan?and to anyone that tngah berbahagia nak menyambut final exam gak..semoga banyak2 luck tau!Belajar rajin2(cakap pada diri sendiri gak :))

Saya sayang awak semua manyak2,bye~



Newer Post
Older Post