The NANA 's Diary



Entries About Linkies Freebies BIASES FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM
The Miss Nana


Template 99% by AtinTory .
Thanks too by B A P.

\
NewYEarPartieeee!-Unimas,Kota Samarahan,Sarawak

Hi Olls!
I think sejak akhir2 ni,my title always about party je kan..ble cakap party ni sebenarnye..tak ade laa mcm so the real party gler bagai..baik saya ni tau :P perasan betol!haha,tapi since i do something yg enjoy,iolls panggil mempartiess kan diri :)

Like the title said..new year partieee!

Actually weolls di sabotaj ok!Bapak segala kejahatan bermain tepung,Zafuan,dan pembantunya,Erin The Miss Universe ni punya laa ajak weolls pi ke Jambatan Cinta,Unimas tengok bunga api  n bagi makan ikan kat tasik Jambtan Cinta tu..konon2nye laa..Azwan siap bawak makanan ikan lagi,punya muka-tak-tau-pape..iolls mula2 malas nak pi,sbb nak study hard ni,haha,tapi since org sakit(syu) pun pi,iolls yg sihat ni pun pi gak la..Has,Madi,Nurui,Azwan pun ade..

Once sampai je kat Jambatan Cinta,tengah happy2 bagi ikan makan,amek ko!kena simbah ngan tepung pulut,ingat kteorg cekodok agaknye laa tu..haha!habis semua dah macam zombi zomba..Jerit mmg kemestian laa pada masa ni..semua jadi org putih kejap :P

Since Erin is The Miss Universe,gambar Erin dulu :))-Erin dan Azwan..Posing lebih je ni..

This is after dah habis tepung pulut tu..hehe!anak-anak zomba bergambar si Tasik :P
ANAK-ANAK ZOMBA THE MOVIE..coming soon!

Barisan pelakon Wanita ANAK-ANAK  ZOMBA THE MOVIE :)



Tok Dalang,Zafuan paling kena teruk..aha!

Suka gambar ni cuz,Azwan mmg mcm real zombie!!!I want your brain grrr!

Everybody is happy rite?ehe!I DO!!

Since weolls semua jauh dari family,ini laa family weolls!Love My Family!! <3
Yes!I have a very good time..a good new year..walaupun,simple je..main tepung je..but still,buat ngan kengkawan yg best kebaboom..so BEST KEBABOOM laa new year i..thanks to all of them..hehe!nanti jangan lupa bersihkan balik tepung2 yg bertaburan tu :P

with all of my love,
love ya!

XOXO
p/s,Happy New Year to all :))


Newer Post
Older Post