The NANA 's Diary



Entries About Linkies Freebies BIASES FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM
The Miss Nana


Template 99% by AtinTory .
Thanks too by B A P.

\
Nana's Diary : Kantoi !!!

Masa sekolah dulu,ada laa kawan2 ni yang rajin menulis story2,we call it as buku berangan,ok,not we..some of we,haha!ada ke ayat BI macam tu..some of we!haha!i dont know if dorang still menulis story morry tu,but,dulu..yes they are..and since im so penyibuk besar,so i did menulis jugak dalam buku dorang tu...dan melukis jugak!hehe!But,of coz my story is so random..It was long time ago actually,i dont even remember,sampai laa.."Dia" pi mencari my so-called-cerita peti besi harta karun ni..haha!

Mula macam ni..
"Dia":I ada surprise..
Dalam otak pikir..surprise pe ni?!

Then,dia bagi gambar kat whatsapp..i pun dgn happynya bukak la..tu yg kantoi!"Dia" jumpa benda mengarut yg dibuat pada zaman lampau dulu!!!

Apa laa yg ada dalam fikiran masa ni agaknye..huhu

Siap ada iklan tak boleh blah!hahahah!

HAHA!!!Masa ni malu tak terkata..yes,"Dia" cakap lawak..ok,tak,"Dia" cakap "Dia" baca sambil senyum...waaaa!*sobs*
Plz ignore the ugly background :P

Huhu,tapi,the good thing is benda tu mengamit memori kot!sangat!!Im happy dan malu dalam masa yg sama :)I shld be thankful sbb ada memori yg sangat best masa zaman sekolah dulu!!I am thankful,setiap masa..memori2 yg di-collect sangat laa happy dan bermakna :)Kalau nak cakap terima kasih dan tunjuk terima kasih tu pada semua org yg bg happiness kat memori titew ni mmg mati kering..sbb banyak sangat orang yg terlibat..so,hopefully,ingat memori tu..is enough?hehe!Thank You so much :))

Owh!Thanks juga pada "Dia" yang sangat rajin mencari "Khazanah" yang telah lama tersimpan dalam peti harta karun..hehe,I asked him to buat pose ni..ehehe!mcm boboiBoy tu..TERBAEK!

BoboiBoy STYLE!

#Cakap pasal Kantoi2 ni,teringat dulu ada lagu kantoi :) Kbai#

Love!


Newer Post
Older Post