The NANA 's Diary



Entries About Linkies Freebies BIASES FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM
The Miss Nana


Template 99% by AtinTory .
Thanks too by B A P.

\
Nana's Diary : Holiday is Here :) - Henna

Hi !
I love typing nowadays,that is why my blog is kinda always updated :)
Happy me :)

Sekarang masa untuk bejimba-jimba,puasa dan selamat hari raya!weeeee!
ok,raya lama lagi,tapi me sangat semangat!! dah beli kain.......jengjengjeng..
Plain satin pink and purple,and one more is kain cotton ada flower2
nak main design2 sikit for this year punya baju raya,since the tukang jahit can jahit anything,mari tunjukkan kepakaran yang telah lama terpendam di dalam diri,cewah!(like me ada kepakaran la sangat)
*perasan itu penting*
*Dalam Verangan*
1.Jubah Satin Purple with Lace Tampal
2.Baju Kurung Moden Flower2 with a nice satin pink punya ribbon

Kalau jadi nanti,i will ofcoz update the baju here,love memanyak!

Hehe,since me dah ada kat semenanjung yang penuh jerebu ni,nak cita la pasal buat henna hari tu,masa kat unimas sana.Tak dapat nak cita masa dulu,so sekarang baru bole nak cita.hehe!Actually henna paste tu kawan punya,tapi dah dia bagi,memang seronok la conteng2 tangan,ngan kuku sekali,tapi yang kat kuku tu yg simple2 je,masa buat henna ni tengah study week masa tu.Ini la cara nak hilang kan stress dan tekanan *alasan semata-semata*




Hehe,macam tu je actually cita henna tu,buahahaha!

Orait la,nak kena buat keje,dan cari keje (cuti 3 bulan memg tidak la nak duduk rumah je )
chow cincau you guys..love kiss and hugs XOXO
Nanti nak tulis,me tulis lagi,bye~

Love,NANA.


Newer Post
Older Post