The NANA 's Diary



Entries About Linkies Freebies BIASES FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM
The Miss Nana


Template 99% by AtinTory .
Thanks too by B A P.

\
Nana's Diary : Stu-ti-do Week Is FUNDAY

9 JUNE 2013

Meow :)
Hi everybody..

I really love when i am at the university and it is june because firstly ada study week
then ada my birthday(dah besar panjang pun nak sambut birthday , tak pe..jiwa muda :P mengaku diri muda maksudnya kiamat nak dekat ! choi ! choi ! choi !)

Bila study week ni maksudnya tak ada kuliah or whatsoever :)
Blaja itu harus tapi ada pepatah orang putih ni berkata "All work makes Jack crazy"
Jadi pejimba-jimbaan itu juga harus <3

Last 6 June,me and mygirlfriends kuar dengan gembiranya-->selepas ada sedikit berduka laa
Actually malam 5 june tu ada issue sikit,friendship issue gitu laa..pompuan kan,sensitip sikit hatinya..maklumlah
Start dari lepas zohor kteorg lepaks(beli tiket wayang mid night and window shopping)
Then,dah masuk 8pm
 JengJengJeng

Love from everybody for my birthday at Fullhouse Pullman


I love Fullhouse cartoon so much :) muaks
Me and cik model yg comel
Then after celebrating my birthday . Kteorg lepaks dekat waterfront Kuching :)
I pakai baju tribal hitam putih fevret ! paling suka part tangan baju ni..ada lather ok :P mini skirt lace,tudung kuning and skinny jeans untuk menambah seri..kononnya la..

Me playing with the lampu


And lastly,kteorg pun tngok mid night moovie,PEE MAK :) hantu komedi..TATOTTTTT~
Nak bagi bapa eh tok PEE MAK tu ..seronok,yes! kelakar,yes! takot,yes!
ok,so dapat laaa 4/5
ok tak ??ok??


oh yeah,itu je yg boleh nak cite2,XOXO Gossip Girl...GG sangat :P

Love,NANA


Newer Post
Older Post