The NANA 's Diary



Entries About Linkies Freebies BIASES FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM
The Miss Nana


Template 99% by AtinTory .
Thanks too by B A P.

\
Nana's Diary : Tribal Dress From My Baby Bro :)

 Hailow!

Something new in my wardrobe!

 
I dont know kalau ni me je yang rasa ke apa,tapi i think my baby bro is very nice :)
Tadi,me tman him to buy topup,then dekat2 situ ada jual this tribal dress,i said that i really want it.
Mula2,dia tak ada la terus beli pun,buat bodoh je..
Pergi beli topup and so on..
Then the best part pun sampai,
He asked me nak ke baju tu,angah nak belanja ni :)
I dengan senang hati said,betol ke ni?nak!nak!
Rezeki jangan ditolak kan?
I ma so happy,like the kid "its so tribal,i could die :)"
Thank YO! angah
Kakwa sayang kamu ketat2,MUAAAXX!*sumpah dia baca muntah*

It is a long dress,it is so long sampai tutup lutut :p

Tribal hearts
Saje nak cakap kita ada baju baru,muahaha *sila menyampah,terima kasih*
hehe
Jangan la menyampah,tak baik,nanak cakap adik kita sweet je :)
Sayang adik kte

Love,NANA.


Newer Post
Older Post