The NANA 's Diary



Entries About Linkies Freebies BIASES FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM
The Miss Nana


Template 99% by AtinTory .
Thanks too by B A P.

\
Review : Aurawhite-The Excited mood

Still remember about this ?

*Sila tengok gambar bawah untuk meningkatkan memory anda*



Aurawhite yang sangat2 di idam-idam kan di dalam hati :)
Sekarang ni iolls dah dapat!


Yey!Baru hari ni je dapat..still not trying it since sekarang ni bulan puasa kan..malam ni baru start to drink it dan kita tngok apa yang akan jadi dalam masa 7 hari nanti.Cuma satu je,kecik je benda ni.Dulu masa amik herbalife.Besar Gilo.

I buy it from a stokis yang berada di Perak.Yela,sekarang ni kan dekat Perak.hehe
If u pun berminat nak mencuba and jadi flawless

Elyn Herbalife-0125453949


I even got a bottle+masker+all other free gift dengan harga RM150 for semenanjung and RM160 for Sabah Sarawak.Owh,tak dilupakan tanaka powder yang sangat meletops kebabom sekarang.I will try it all!

Even nak tambah excited I got kuih raya advance dari dia.Kuih Batang Buruk.FOR FREE!Thanks sgt ye you.


Tak dilupakan juga my huihui the guinea pig melahirkan 2 baby yang super cute macam nak geget!
And,you know..ada minion yang dijual murah di McD and dah nak habis masanya dah,sampai 31 July ni je.Jom Grab It sama-sama.



Love,NANA.


Newer Post
Older Post