The NANA 's Diary



Entries About Linkies Freebies BIASES FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM
The Miss Nana


Template 99% by AtinTory .
Thanks too by B A P.

\
Review : Celoteh Ramadhan-The Aurawhite Madness!

Bawal Dark Pink-Cardigan Hijau-Flowery Satin Maxi Dress
 *Wink-wink*
Thanks to THIS ONE PERSON.All the positive aura datang menjalar-jalar dalam badan dan minda ni.
What he said to me really change how i think to others now.Of coz ke arah lebih positif la kan.Rezeki bulan ramadhan.
Ramadhan adalah bulan yang paling best dalam alam kalendar.
Satu,ramadhan mestilah masanya untuk bercuti.
Dua,mestilah part duit raya.I know bila dah makin membesar dan tua ni semakin less lah the duit raya nak masuk poket but sbb tu la ada nya family.Men-guarantee kan kita still akan dapat duit :) weewee happiness!
 Tiga,since banyak sangat masa.It is SHOPPING time!
Ni tak termasuk lagi dengan terawih,lailatulkadar,bazar yang sangat hap-penings!
And lepas ramadhan ni,i will shopping more sbb iolls dah dapat durian runtuh.YEY!
Cakap pasal Shopping.Last week,tak pun dua tiga hari lepas mungkin.Lupa pulak.Ada beli  baju inspired by harley-davidson

Yellow is the new black.tapi black is still black.Macho

Glittery Orange Cotton Shawl-Black Long Harley Davidson T-shirt-Orange Palazo

Love this baju so much.Two reason.Tutup bontot.black.titew suka tangat!

Itu bab shopping ramadhan part 1.Sekarang nak cakap pasal percutian 1 hari ke Pulau Pangkor.Mungkin bukan percutian.Just Majlis ambil anugerah aboh ku.ehehe.

Proud of u aboh

Dalam masa satu hari,tak banyak benda yang dapat dibuat,Too bad! Just mandi-manda.Mandi dengan gelongsor!!weewee happiness!!ok,sekarang mcm mandi dengan gelongsor tu terlalu kanak-kanak.

*delete*
*delete*
*delete*

Sememangnya saya sangat random ei?huuhu

Aurawhite.Aurawhite.Aurawhite.



Rasanya semua orang tau pasal Aurawhite ni.Dia macam virus yang merebak dengan sangat pantas tapi tak bahaya.Kurang pasti sama ada Aurawhite ni yang first popular dengan stem cell dan untuk memutihkan kulit tu semua tapi i know aurawhite first daripada produk lain.Bila dah kenal mestilah kena research dulu.
Lepas tu baru la kenal ferwhite,kcolly dan macam2 lagi.
Orang cakap yang paling berkesan ferwhite.
Tapi,I still nak try aurawhite instead of yg lain tu.WHY?

1. First Impression
2.Aura white keluar WHI dan ada iklan di tv(Iklan slalu buat impak besar kan?)
3.Kcolly product korea and me ni ada alah sikit dengan product korea.maksud sebenar my kulit tak sesuai dengan bahan-bahan dalam product-product korea.Dulu,pernah guna the face shop,etude house cleanser and toner dan lain2.and jerawat naik dengan keji nya.So,once dah terkena.everything yang berkenaan dengan yang korea ni.A BIG NO!
4.Ferwhite tu?amacam?tak cukup popular lagi?haha!

I already deal white stokis terdekat to get my own aurawhite :) And i will start to drink my aurawhite tak lama lagi.cant wait for that time.Next time,insyaAllah,will update dengan apa yang jadi after i drink the aurawhite.ok guys,itu je kot.

To be continue..

Love,NANA.



Newer Post
Older Post